UUTTA – NYT MEILLÄ MYÖS OHJAUSKULMIEN TARKISTUKSET JA SÄÄDÖT

ONKO ILMASTOINTI HUOLIA MEILTÄ LÖYTYY R134A JA R1234yf AINEELLA OLEVILLE JÄRJESTELMILLE HUOLTOKONEET

Varaa aika!
– puh. 044 558 5634
– sähköpostilla: info@rengashuolto.fi

Tai tule käymään paikanpäällä.

AUTOSI HYVINVOINTI ON MEILLE KUNNIA-ASIA – JO VUODESTA 2005 LÄHTIEN!

Tiesithän, että olemme sinua ja autoasi varten. Halusitpa sitten uudet renkaat, vanteet tai autosi kaipaa huoltopalveluja niin me hoidamme sen.

Sinua palvelee iloinen ja ennen kaikkea ammattitaitoinen joukko alansa huippuammattilaisia.

Haluamme auttaa sinua tekemään vain oikeita valintoja autoasi ajatellen. Rengas- varaosa- ja huoltoasioissa on tärkeää kääntyä ammattilaisen puoleen. Laajasta varasto valikoimastamme löydät taatusti oikeanlaiset renkaat ja laadukkaat varaosat, joiden hinta on myös erittäin kilpailukykyinen muihin liikkeisiin verrattuna. Hoidamme autosi huoltopalvelut niin pienistä pikahuolloista laajempiin kokonaisuuksiin saakka.

Renkaat, vanteet, mp-renkaat, 4×4 renkaat, autohuoltopalvelut, rallirenkaat, kuorma-autonrenkaat, traktorinrenkaat sekä moottorin optimointipalveluihin!

YRITYKSEMME HISTORIAA

Vuodesta 2005 olemme palvelleet autoilijoita Alajärvellä sijaitsevassa toimipisteessämme. Alkuvaiheessa suuntasimme tuotteemme ja palvelumme pääsääntöisesti moottoriurheilua harrastaville asiakkaille kunnes vuonna 2006 halusimme kehittää kokonaisuutta sekä palvella kaikkia autoilijoita.

Nykyisin pääpaino on vanteissa, renkaissa ja varaosissa niin henkilö-, paketti- ja maastoautoihin sekä raskaaseen kalustoon. Lisäksi kauttamme saat lukuisia autonhuoltopalveluja autosi merkkiin, ikään ja kuntoon katsomatta. Olemme investoineen paljon autosi huoltokalustoon. Uusilla ja ajanmukaisilla laitteilla varmistamme parhaan mahdollisen tuloksen ilman kompromisseja.

Johtuen erinomaisista yhteistyökumppaneista, edustamamme varaosa- rengas- ja vannevalikoima on laaja Varastomme kattava valikoima vanteita ja valikoimat ovat aina keväisin parhaimmillaan kun uudet mallit saapuvat varastoon.

Rengasvalikoimamme kattaa useita merkkejä ja malleja mm. Bridgestone, Michelin, Continental, Dayton, Kormoran, Nokia renkaat, Hankook, Firestone, BF Goodrich, Hercules jne. Vanne toimittajien sivuja joista löytyy valikoima. www.erikoisvanteet.fi, www.rautamo.fi, www.koivunen.fi.

Edullisesta hintatasosta ja toimivasta asiakaspalvelusta johtuen meillä on asiakkaita ympäri Suomen!

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA!

 

HUOM! Facebook kerää tietoa kotisivujemme käyttäjistä. Emme ole vastuussa tietojen luovutuksesta.

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA!
HUOLTO JA RENGASMYYNTI TOIMII NYT NESTE ALAJÄRVEN TILOISSA!

Alajärven Rengashuolto on laajentanut ja keskittänyt liiketoimintojaan Alajärven Nesteen yhteyteen jonne muutimme kesäkuussa 2017. Olemme palvelleet Alajärveläisiä ja lähikuntien asiakkaitamme vuodesta 2005 lähtien. Monipuolistuneen ja laajentuneen toiminnan johdosta haluamme palvella asiakkaitamme nyt entistä paremmin.